agro24.no

Følg

agro24.no er den nye nettbaserte generasjonen til Agro Økonomi. Her tilbys modulene Faktura, Lønn, Timeregistrering, Dokumentsenter og Regnskapsrapporter.

Inntil hele programpakken er utviklet for nett må agro24.no brukes i kombinasjon med en lokal installasjon av Agro Økonomi. Hvis du har regnskapsfører som bruker Agro Økonomi, ber du han/henne opprette brukerpålogging til deg, og dermed er du i gang.

Hvis du fører regnskapet selv, eller vil bruke agro24.no som selvstendig program, installerer du Agro Økonomi på egen pc. Last ned her.
For å synkronisere data til agro24.no, se veiledning lenger ned i artikkelen, under de enkelte modulene.

En av fordelene med agro24.no er at du kan bruke programmet fra en hvilken som helst maskin/enhet: PC, MAC, nettbrett eller telefon som har internettilgang. En annen fordel er effektiv samhandling med regnskapsfører.

Faktura - se brukerveiledning her

Lønn - se brukerveiledning her

Timeregistrering - se brukerveiledning her

Dokumentsenter - se brukerveiledning her (for regnskapsfører eller den som fører eget regnskap)
Kan brukes internt i bedriften, mellom regnskapsfører og klient, eller fra andre (kunder eller leverandører) for å sende epost med PDF-filer som skal importeres i Agro Økonomi, enten som regnskapsbilag eller andre vedlegg.

Regnskapsmodulen er foreløpig ikke tilgjengelig på agro24.no, men du kan
Dele Regnskapsrapporter - se brukerveiledning her (for regnskapsfører eller den som fører eget regnskap)