Dele regnskapsrapporter på agro24.no

Følg

Hvis du vil dele regnskapsrapporter med eksterne aktører, gjør du følgende:

Gå til menyvalg Regnskap | Avslutning -> Periodeavslutning:

og bruk knappen 'Last opp regnskapsdata':

Du må i tillegg opprette en ekstern, begrenset brukerpålogging til dem du vil dele rapportene med. Evt. legge til ny tilgang på eksisterende ekstern bruker.
Se veiledning her:

1. Opprett en ny bruker under Agro | Oppsett -> Tilgangskontroll. Fyll ut alle feltene t.o.m. Mobiltelefon. Passordet må ha min. 8 tegn. E-postadressen må være unik for denne brukeren. Kryss av for 'Begrenset bruker'. Feltet 'E-post' beholdes normalt som 'Standard'. Notat-feltet kan brukes fritt.
Velg 'Type bruker' = Ekstern, og angi det klientnummeret som skal knyttes til denne brukerlisensen.
Lagre med OK.

2. Fremdeles i Agro | Oppsett -> Tilgangskontroll: Bruk knappen 'Tilgang til klienter/delsystemer'.
Kryss av for den/de klientene som denne brukeren skal ha tilgang til. Valget fra punkt 2 (se over) vil være foreslått, men du kan velge flere i tillegg. Under fliken 'Delsystemer' er det automatisk krysset av for lesetilgang til modulen Klient (kun øverste valget). Kryss i tillegg av for lese- og skrivetilgang til modulen Regnskap | Rapporter (kun rapporter)
Denne avkryssingen utløser ingen ekstra lisenskostnad.
Lagre med OK-knappene.

3. Bruker-endringene må synkroniseres til nett ved å velge en av nettmodulene i Agro Økonomi, f.eks. Dokumentsenter.