Elektroniske avregninger - registrering i Agro Økonomi

Følg

Gjør de nødvendige registreringer på https://www.landbruketsdataflyt.no/frontpage.html

Er du regnskapsfører, må du registrere deg selv som Aktør. Bruk org.nr. ditt som brukernavn.
I tillegg må klienten din (bonden) registrere seg som Landbruksforetak. Han gir da samtykke til at ditt org.nr. kan hente avregninger for han.

Er du bonde og fører ditt eget regnskap, må du registrere deg både som Aktør og Landbruksforetak.

Følg veiledningen på hjemmesiden.

Etter registrering på landbruketsdataflyt.no, skal du gjøre følgende i Agro Økonomi:

Gå til Agro | Oppsett -> Import Dataflyt og registrer brukernavn (ditt org.nr.) og passord (valgt når du registrerte aktør).
Etter lagring (ok-knappen), går du tilbake og klikker på 'Oppdater liste'. Da skal de klientene dukke opp som har vært inne og gitt sitt samtykke på landbruketsdataflyt.no.

Selve importen skjer i Bokføring, velg Importere og kryss av for 'e2b avregning Dataflyt'. Bilagene havner automatisk i egen bilagsserie: "Import elektroniske avregninger".