Lønn: Bruk virksomhetsnummer på A - meldinger

Følg

Får du feilmelding ved innsending av A-melding om at arbeidstaker må være knyttet til en virksomhet så kan det være fordi det er brukt org.nr i stedet for virksomhetsnummeret.

Altinn anbefaler at man bruker virksomhetsnummer i stedet for org.nr. på innsending av lønn. Se tekst fra Altinn i linken under:

https://www.altinn.no/no/a-ordningen/Nyheter/Husk-virksomhetsnummer-i-a-meldingen/

Når du har funnet virksomhetnummeret registrerer du det i Agro under Arbeidstakere | Virksomheter (knapp nede):