Hva sender jeg hvis revisor ber om å få tilsendt data til Excel eller importering?

Følg

I forbindelse med årsoppgjøret så spør revisor noen ganger om få tilsendt data for behandling i Excel eller til import i et årsoppgjørssystem.

Det som da er vanlig å sende er rapporten "Saldobalanse semikolondelt (CSV)".

Denne rapporten finner du under profilen Eksport på rapportmenyen.

Du kan sende den på epost ved å klikke på ett av ikonene for å sende rapporter på epost.