Feilmelding ved kjøring rapporter - RPC serveren ikke tilgjengelig

Følg
Meldingen tyder på at Agro Økonomi ikke finner noen tilgjengelig skriver.
Prøv å velge skriver ved hjelp av skriver-knappen som finnes midt i skjermbildet når du har valgt 'Rapport' fra menyen i venstremargen.
Her velges standard skriver for Agro Økonomi.
Dersom ingen skriver er tilgjengelig her, kan du prøve følgende:

Gå til Kontrollpanel | Administrative verktøy | Tjenester og start tjenesten 'Print spooler'.