Hvordan kan jeg lage en enkeltfaktura uten logo?

Følg

Du kan bruke følgende oppskrift for å lage enkeltfakturaer uten logo:

Opprett ny ordre.
Hvis du på forhånd har valgt å ha logo som standardvalg på ordrene dine, vil logoen dukke opp øverst i skjermbildet.
Hvis du på denne enkelt-ordren ikke ønsker logo gjør du følgende:
Velg, fra toppmenyen, Ordre | Ingen logo.
Du vil se at logoen forsvinner.
Lag ordren og fakturer.
Når du skal sende eller skrive ut ordren, må du i tillegg inn i dialogen 'Fakturadesign' og velge 'Ingen logo'.
Denne dialogen kan nås fra Faktura | Rapport (knappen 'Endre fakturadesign') eller fra toppmenyen Agro | Oppsett -> Fakturadesign.