Gjenskape en sikkerhetskopi

Følg

Gjenskaping av sikkerhetskopi fra Agro Økonomi kan gjøres på flere måter, avhengig av hvilken metode du har brukt for sikkerhetskopiering.

1. Gjenskape fra lokalt lagret sikkerhetskopi:
- Start Agrofix og velg 'Gjenskape'.

- I listen til venstre velger du hvilken klient du vil gjenskape til.

- Kryss av for 'Lokalt' under 'Velg område'. Du vil få opp en liste
  med de sikkerhetskopiene som er lagret i agro6\db\backup.
  Dersom du skal hente fra en annen plassering, bruker du
  knappen 'Velg annen'.

- Sjekk at filen har ønsket dato.

- Dobbeltsjekk at du har valgt riktig fil i boksen
  'Detaljer om valgt sikkerhetskopi'.

- Velg 'Utfør gjenskape'.

- Du vil få en melding/kvittering når gjenskapingen er fullført.

2. Gjenskape fra online backup:
- Start Agrofix og velg 'Gjenskape'.

- I listen til venstre velger du hvilken klient du vil gjenskape til.

- Kryss av for 'Online' under 'Velg område'.
  Du vil da bli bedt om å oppgi online passord, dvs. det passordet du brukte første gang du valgte
  online sikkerhetskopiering.

- Sjekk at filen har ønsket dato.

- Dobbeltsjekk at du har valgt riktig fil i boksen 'Detaljer om valgt sikkerhetskopi'.

- Velg 'Utfør gjenskape'.

- Du vil få en melding/kvittering når gjenskapingen er fullført.

3. Dersom du har kopiert hele mappen agro6. Denne metoden egner seg kun når du skal gjenskape
  alle data for alle klienter:
- Kopier agro6-mappen fra ditt valgte lagringsmedium og inn på lokal disk (normalt C).
  Det er viktig at du legger den direkte på rota. Ikke bruk mappen "Programfiler".

Bruk 'Utforsker' eller 'Datamaskin' og bla deg fram til mappen c:\agro6\bin\.  Finn filen AgroIcon.exe og
  dobbeltklikk på denne. Snarveier for oppstart blir nå laget på skrivebord og start-meny. Det kan hende
  du får laget snarveier som du ikke trenger (f.eks. AgroTime og AgroKontor). Disse kan du i tilfelle
  slette. Du er nå ferdig, og har fått overført program, lisenser og alle historiske data.