Flytting av serverinstallasjon Agro Økonomi

Følg

Rekkefølge for flytting av server-installasjon:

Stoppe tjenestene Agservice og Firebird Guardian og Firebird Server (under Kontrollpanel | Adm.verktøy | Tjenester)

Avinstallere Agservice: Start | Kjør og skriv cmd. Kommer da i dos. Hvis agro6 mappen ligger på C: Skriv cd\  Skriv cd agro6\bin  Skriv agguardian.exe /uninstall. Du skal få en melding om at avinstallering var vellykket.

Hvis Agro6 mappen ligger på D: (eller annen bokstav) så må man endre til riktig stasjon først. Hvis installasjonen er på D skriver man D: og tast Enter.Du vil nå stå på D:.\

Endre til riktig mappe ved å skrive cd agro6\bin og tast Enter. Du skal nå stå på D:\agro6\bin. Skriv så agguardian.exe /uninstall.

Er installasjonen på en Server 2008 og brukerkontrollen på innlogget bruker står på, får du ikke avinstallert før brukerkontrollen er slått av.

Avinstaller Firebird:  (Kontrollpanel | Programmer og funksjoner | Avinstaller)

Installer Agro Økonomi serverinstallasjon på ny, ønsket plassering.

Se egen artikkel om serverinstallasjon.

Link for installasjon på www.agro.no | Kundesider| Nedlasting | Last ned Serverversjon

Før du henter data fra gammel installasjon: Start Agro Økonomi og registrer første klient. Du får da testet at installasjonen er vellykket. Lukk Agro Økonomi og flytt data.

Flytt data: Kopier to mapper fra gammel installasjon og lim inn (og erstatt) i ny installasjon:

Agro6\db

Agro6\Arkiv

(Hvis det finnes egenproduserte Rapporter så flyttes også mappen: Agro6\Rapport)

Flytt lisenser: Lisenser kan skrives manuelt inn på nytt under menyen Agro | Lisenser... De kan også flyttes ved å kopiere alle LIC filer i agro6\bin gammel installasjon og lim inn på tilsvarende sted i ny installasjon.

AgServer: Hvis standardinnstillingene for kjøring av AgServer er endret flyttes også filen:

Agro6\bin\AgServer.ini