Programmet henger! Hva gjør jeg?

Følg

Det kan oppstå situasjoner hvor programmet "henger" og ikke reagerer på vanlige kommandoer. Og noen ganger stopper alt opp med en feilmelding "deadlock - update conflicts..".

Da må man avslutte programmet ved hjelp av Windows Oppgavebehandling. (Engelsk: Task manager).

1. For å starte denne kan du høyreklikke på en ledig plass på oppgavelinja (helt nederst i skjermbildet - linja som starter med windows-ikonet) og velge 'Start Oppgavebehandling'.

2. På fliken 'Programmer' ('Applications') får du en liste over alle programmene som kjører. Velg Agro Økonomi og deretter 'Avslutt oppgave'  ('End task'). Og bekreft i meldingen etterpå at du vil avslutte.

3. Hvis du ikke får lukket programmet på den måten kan du klikke på fliken 'Prosesser' og markere prosessen agro.exe (evt. agro.exe*32) og klikke 'Avslutt prosess'. Og bekreft i meldingen etterpå at du vil avslutte. Har du flere prosesser som heter agro.exe må du avslutte alle.