Hvordan flytter jeg programmet til ny pc?

Følg
  •  Du trenger: En minnepenn eller ekstern harddisk.
  • Ta vanlig sikkerhetskopi av alle data ved hjelp av Agrofix (dette er bare som ekstra sikkerhet)
  • Kopier mappa c:\agro6\ med alle undermapper fra harddisken på den gamle PCen til en minnepenn eller ekstern harddisk.
  • Kopier mappa fra minnepennen (eller den eksterne harddisken) og inn på den nye PCen. Det anbefales at du legger agro6-mappa direkte på rota  på den nye harddisken (normalt C-disken). Ikke bruk mappen "Programfiler".
  • Bruk 'Utforsker' eller 'Datamaskin' og bla deg fram til mappa c:\agro6\bin\.  Finn filen AgroIcon.exe og dobbeltklikk på denne. Snarveier for oppstart blir nå laget på skrivebord og start-meny. Det kan hende du får laget snarveier som du ikke trenger (f.eks. AgroTime og AgroKontor). Disse kan du i tilfelle slette.
  • Du er nå ferdig, og har fått overført program, lisenser og alle historiske data!
Se video:
(hvis du ikke ser videoen under kan du se den på YouTube her)